Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Ασυγκράτητοι, σε τρυφερά τετ α τετ στη θάλασσα [photos]

09.09.2015
Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση για δύο στο Νησί των Ανέμων. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, αφού πριν λίγους μήνες απέκτησαν μια κορούλα, φροντίζουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να είναι μόνοι οι δυο τους.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, αποφάσισαν να κάνουν μια μικρή απόδραση για δύο στο Νησί των Ανέμων. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, καθώς πριν λίγους μήνες απέκτησαν μια κορούλα, φροντίζουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να είναι μόνοι οι δυο τους.

Το ζευγάρι το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του, το πέρασε στο εξοχικό της Βίκυς Καγιά στην Εύβοια, μαζί με την κόρη τους αλλά και τα άλλα δύο παιδιά του επιχειρηματία από το πρώτο του γάμο. Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες τους, απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, συνεχώς αγκαλιάζονται και ανταλλάσσουν φιλιά.

Στο ρομαντικό τους ταξίδι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, φαίνεται να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται μια ανάσα πριν την επιστροφή τους στην απαιτητική καθημερινότητα που τους περιμένει στην Αθήνα.