Χαραλαμπίδου: "Καυτές" πόζες στην πισίνα! [photos]

09.09.2015
Πριν λίγο καιρό είχα προκαλέσει αίσθηση οι φωτογραφίες της Μάγκυς Χαραλαμπίδου με σέξι μαγιό στην παραλία. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, στα 40 plus διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί, που δεν περνάει απαρατήρητο.

Εξάλλου, τα προηγούμενα χρόνια η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πολυχρονιού ήταν το sex symbol της εποχής και οι αναλογίες και τα κάλλη της αποτέλεσαν αντικείμενο πόθου για τον ανδρικό πληθυσμό. Και η Μάγκυ διαθέτει μέχρι και σήμερα κάλλη, που δεν χρειάζονται ρετούς.

Και κάθε φορά που τη βλέπουμε με μαγιό, δε μπορούμε παρά να μην τα θαυμάσουμε. Έτσι, έγινε και αυτή τη φορά. Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβρης; Οι υψηλές θερμοκρασίες δε λένε να υποχωρήσουν και οι celebrities του τόπου συνεχίζουν κανονικά να απολαμβάνουν τα μπάνια τους. Η, δε, Μύκονος εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα προορισμός τους.

Η Χαραλαμπίδου βρέθηκε πρόσφατα στο κοσμοπολίτικο νησί, προκειμένου να απολαύσει τις τελευταίες της βουτιές. Εκεί, ήταν και ο φωτογραφικός φακός που την απαθανάτισαν με σέξι μαυρο μαγιό να απολαμβάνει την πισίνα γνωστού ξενοδοχείου του νησιού. Και οι πόζες της είναι η μία πιο "καυτή" από την άλλη.