Επίθεση στην κόρη της Δημητρίου & το άγριο ξέσπασμα της!

17.09.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με πρωταγωνίστρια την κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα. Μπορεί η νεαρή κοπέλα τα τελευταία χρόνια να έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται μαζί τους.

Μάλιστα, ένα περιστατικό έκανε την κόρη της Άντζελας να βγει από τα ρούχα της και να ξεσπάσει μέσα από το λογαριασμό της στο facebook.

Και αιτία στάθηκε ένα «τσιμπούρι» που η Όλγα δεν το ήθελε για φίλο (το τσιμπούρι) στο facebook.

«Πόσο κακός κόσμος υπάρχει.. Πόσες βρισιές άκουσα πρωί πρωί στο ινμποξ μου... Τσούλα π@φ@@α, σούργελο, μπάσταρδο, κακομαθημένο, αγενές και κακόβουλο άτομο ... Είμαι τελικά όλα αυτά επειδή προσπάθησα να αποφύγω ένα τσιμπούρι που ήθελε τη φιλία μου για να κουτσομπολεύει», ήταν χαρακτηριστικά το κείμενο που ανέβασε.

Και φαίνεται ότι η ιστορία με την λεκτική επίθεση που δέχτηκε η κόρη της «Λαίδης» για μια… φιλία, κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Αλλά η Όλγα δε θέλει να μιλήσει και με νέο post στο Facebook έστειλε το μήνυμα της προς τους δημοσιογράφους.



«Μήνυμα προς τους δημοσιογράφους.. ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Cyber bullying ... ούτε για το bullying που έχω δεχτεί από μικρή οπότε μην ψάχνετε το τηλέφωνο μου, ούτε να παίρνετε τηλέφωνο την μητέρα μου σας παρακαλώ!!» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα – έξαλλη με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται μαζί της - ανακοίνωσε ότι θα κλείσει για λίγες μέρες τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Τι να πεις. Προβλήματα και μάλιστα μεγάλα.