Σπαράζουν Τάιρα Μπανκς & Κρίσι Τέιγκεν για τα παιδιά που δεν μπορούν να κάνουν [photos & vds]

18.09.2015
Το ευαίσθητο θέμα της οικογένειας και της προσπάθειας που κάνει μια γυναίκα για να γίνει μητέρα άγγιξαν οι δύο διάσημες κυρίες στην εκπομπή που παρουσιάζουν από κοινού και το αποτέλεσμα είχε πολλά δάκρυα.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την έκβαση της χθεσινού σόου "FABlife" που παρουσιάζουν η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) και η Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) όταν η συζήτηση έφτασε στο λεπτό ζήτημα της εγκυμοσύνης που δεν έρχεται.

Πρώτη ξεκίνησε η 29χρονη Κρίσι, η οποία ένιωσε ότι έπρεπε να δικαιολογηθεί γιατί ενώ είναι τόσα χρόνια μαζί με τον σύζυγό της, Τζον Λέτζεντ (John Legend) δεν έχουν κάνει ακόμη παιδί.

Στην κουβέντα, λοιπόν αποκάλυψε με πόνο ψυχής ότι έχουν κάνει πολλές προσπάθειες με ειδικούς γονιμότητας που όμως δεν άπεδωσαν καρπούς και όλο αυτό το ζήτημα είναι περισσότερο ψυχοφθόρο από όσο μπορεί να αντιληφθεί κανένας.

Έρχεται μάλιστα σε πολύ δύσκολη θέση όταν σε κάθε συνέντευξη τη ρωτάνε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά...

Εκεί ήταν λοιπόν που ήθρε η έκπληξη από την 41χρονη Τάιρα η οποία δεν άντεξε και ενώ δεν το είχε προγραμματίσει έβγαλε από μέσα της κάτι που τη "στοχειώνει" χρόνια τώρα. Και μάλιστα με πολύ πόνο και δάκρυ.

"Έχω κουραστεί τόσο πολύ να βλέπω στα social media να μου γράφουν 'γιατί δεν κάνεις παιδιά; Γιατί;'. Δεν ξέρετε… Δεν έχετε ιδέα τι περνάω! Καμία απολύτως ιδέα", ξέσπασε η Τάιρα και αμέσως μετά πήρε φόρα και τα είπε όλα...

"Για πολύ καιρό, είχε πλάκα. Ήμουν 23 ετών και έλεγα στον εαυτό μου σε τρία χρόνια θα κάνω παιδιά. Μετά πήγα στα 24 και το ανέβαλα για τρία χρόνια ακόμα. Έλεγα το ίδιο στον εαυτό μου κάθε χρόνο. Και έπειτα, μετά από καιρό που ήθελα τελικά, ανακάλυψα πως δεν ήταν καθόλου εύκολο".

Άνοιξε την ψυχή της το διάσημο μοντέλο και μάτωσε...

Ιδού και το βίντεο