Απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Πούμπουρα! (vds)

21.09.2015
Αυτή και αν είναι αποκάλυψη που μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν την την ακούσαμε: ο Σάββας ο Πούμπουρας έχει παιδί και περιμένει και... δεύτερο! Και την αποκάλυψη/παρανόηση, όπως αποδεικνύεται, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το πρωί της Δευτέρας (21/9) στο Happy day φιλοξένησαν δηλώσεις του Πούμπουρα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town Kύπρου, όπου αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια και κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι, αφού ο ίδιος δε βρίσκει το λόγο να την κάνει γνωστή.

«Ναι, είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου. Και γιατί να γίνει γνωστή; Δεν είμαι από τους ανθρώπους που διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή. Δεν υπάρχει λόγος και, στην τελική, νομίζω πως ούτε και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει με ποιον άνθρωπο είσαι και τι κάνεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη δήλωση αυτή, η Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ο Σάββας έχει ένα παιδάκι και περιμένει το δεύτερο! Και στο πλατό επικράτησε ένας πανικός, αφού η Ελένη Τσολάκη έσπευσε να την διαψεύσει άμεσα. Η Τσιμτσιλή, όμως, επέμενε λέγοντας ότι το καλοκαίρι ένας φίλος του, ονόματι Σωτήρης, της είπε ότι είναι κουμπάρος και νονός του παιδιού του! Η Τσολάκη επέμενε ότι μπερδεύτηκε και κάπου εκεί, η Σταματίνα κατάλαβε ότι τον μπέρδεψε με άλλον! Μάλιστα, στη συνέχεια όταν κατάλαβε την απίστευτη γκάφα της, κοκκίνισε και ζήτησε συγγνώμη!