Βίκυ Καγιά: πότε κινδύνεψε η κόρη της & γιατί έκανε καισαρική

22.09.2015
Μπορεί η εγκυμοσύνη και γέννα της να μας θυμίζει πάντα χαμόγελα και σαμπάνιες αλλά φαίνεται πως υπήρξαν στιγμές που η μικρή Μπιάνκα, η κόρη της Καγιά κινδύνεψε.

Τις στιγμές της γέννας της περιέγραψε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People, όπου και ανέφερε την αγωνία της αλλά και το λόγο που έκανε καισαρική:

Κατά τη διάρκεια του τοκετού, η Μπιάνκα ήταν τρεις φορές τυλιγμένη στον ομφάλιο λώρο και το κεφαλάκι της κοιτούσε προς τα πάνω:

«Μόλις μου είπαν πως θα ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσουμε φυσιολογικό τοκετό και θα ήταν πιο ασφαλές να πάμε σε καισαρική, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή» τόνισε στο People.

Η Καγιά εξηγεί μάλιστα πως έφτασε να γεννήσει, δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο baby shower:

«Δεν μπορώ να πω πως αγχώθηκα, αλλά βρέθηκα προ απρόοπτου όταν ο γιατρός μου είπε πως γεννάω, δύο μέρες πριν το baby shower που είχα οργανώσει και πριν καν μπω στην 37η εβδομάδα.

Θυμάμαι πως είχα πάει για την καθιερωμένη εξέταση Doppler, για να δούμε πού βρισκόταν το μωρό, όπου φάνηκε πως ο τράχηλος ήταν έτοιμος, τα αμνιακά υγρά είχαν αρχίσει να λιγοστεύουν και το μωρό κατέβαινε. "Ωραία" μου είπαν "από στιγμή σε στιγμή γεννάς. Καλά, δεν πονάς;".

Έμεινα άφωνη, γιατί δεν πονούσα, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχαν αρχίσει οι συσπάσεις, γιατί θεωρούσα πως η ενόχληση που ένιωθα ήταν το μωρό που κλότσαγε!».