Σπάνια φωτογραφία: Η Μαντόνα μωρό στην αγκαλιά των γονιών της

29.09.2015
Κάνοντας μια βόλτα στο Facebook της βασίλισσας της ποπ αλλιεύσαμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ντοκουμέντα! Πιο παλιά αλλά και άλλα πιο πρόσφατα.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Μαντόνα (Madonna) μοιράζεται διαρκώς κομμάτια της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το "διαμάντι" λοιπόν, το "ψαρέψαμε" από την ανάρτησή της στη γιορτή του πατέρα.

Για τη γιορτή του πατέρα λοιπόν, εύχεται η 56χρονη, σήμερα, σταρ με αυτή τη φωτογραφία στο Facebook και την ίδια στιγμή δίνει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της ως βρέφος που δεν είχαμε δει ξανά.

Η Μαντόνα, μωράκι, στην αγκαλιά της μαμάς της, Μαντονα Λουίζ Τσικόνε ενώ ο μπαμπάς Σίλβιο Τσικόνε τις κοιτάζει τρυφερά.

Και βέβαια, δεν ήταν η μόνη ενδιαφέρουσα εικόνα που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις πολλές. Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Μαντόνα, κάνει λίγο... ρεζίλι τον μεγάλο γιο της. Και εκείνος δείχνει να το απολαμβάνει.

"Ξανθιά φιλοδοξία" γράφει η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία όπου η διάσημη μανούλα καμαρώνει για το δημιούργημά της. Ο Ροκο, με τρελά κοτσιδάκια, από την άλλη δεν δείχνει να ενοχλείται στο παραμικρό. Ποζάρει χαλαρά και απολαμβάνει.

Για την ιστορία, ιδού και μια πόζα με τα τέσσερα παιδιά της Μαντόνα. 19 χρονών σήμερα η Λούρδη, 14 ο Ρόκο, 10 ετών ο Ντέιβιντ Μπάντα και 9 η Μέρσι Τζέιμς