Για πρώτη φορά: Τα "καυτά" φιλιά της Συνατσάκη με το νέο αμόρε [photos]

30.09.2015
Την καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται ότι περνά μετά από καιρό η Μαίρη Συνατσάκη, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο τής πάνε όλα καλά. Επαγγελματικά περιμένει να ξεκινήσει η νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 με το Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ και προσωπικά εδώ και λίγους μήνες είναι ερωτευμένη.

Και μπορεί η ίδια, μετά το χωρισμό της με τον Μύρωνα Συνατσάκη να μην αναφερεται στην προσωπική της ζωή και να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, να που ο φακός του παπαράτσι, κατάφερε και την... ξετρούπωσε με το νέο αμόρε και μάλιστα σε άκρως διαχυτικές στιγμές.

Η Συνατσάκη, λοιπόν, τους τελευταίους μήνες βγαίνει με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα πέρυσι τον χειμώνα, σε θεατρική παράσταση, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Μάλιστα, πριν μήνες ο φακός τούς είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κλαμπ των Αθηνών, αλλά τότε η Συνατσάκη είχε αποφυγει να σχολιασει τις επίμαχες φωτογραφίες, που είχαν κυκλοφορήσει στον Τύπο.

Έκτοτε, δεν τους είδαμε ξανά σε κάποια κοινή έξοδο. Κι αυτό - όπως αποδεικνύεται τώρα - διότι ήταν πολύ προσεκτικοί και διακριτικού. Αλλά ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Και να που ο φακός του περιοδικού Hello "ξετρούπωσε" το όμορφο ζευγάρι να ανταλλάσει "καυτά" φιλιά στο κέντρο της ΑΘήνας και συγκεκριμένα, στο Μοναστηράκι.

Τις επίμαχες φωτογραφίες σχολίασαν στο Happy day και όπως "κάρφωσε" η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πριν λίγες μέρες είχε δει τη Συνατσάκη με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας. Και όταν τη ρώτησε πώς κατέβηκε με αυτό, αφού μένει στα βόρεια προάστια, η Μαίρη απέφυγε να σχολιάσει....