Τέλος στο μυστήριο: Η Μπαζιάνα στο ατελιέ γνωστού σχεδιαστή! [photo]

30.09.2015
Σε θέμα των ημερών έχει αναδειχθεί η Μπέτυ Μπαζιάνα, με αφορμή το ταξίδι της στην Αμερική, όπου συνοδεύει το σύντροφο της, Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, η σύντροφος του πρωθυπουργού τον συνόδευσε στο δείπνο με τον Μπάρακ Ομπάμα και με αφορμή αυτό, δημιουργήθηκε ένα μυστήριο γύρω από την Πρώτη Κυρία της χώρας μας.

Τα δημοσιεύματα ότι η Μπαζιάνα επισκέφτηκε γνωστό Οίκο μόδας για να "ραφτεί' για το δείπνο, έδωσαν και πήραν. Βέβαια, ο σχεδιαστής Βαλαβάνης Λάσκαρης διέψευσε ότι επισκέφτηκε το ατελιέ του και ήρθε το μυστήριο για το "ράψιμο" της Περιστέρας Μπαζιάνα και μεγάλωσε.

Αλλά να που ο φακός του παπαράτσι εντόπισε την Πρώτη Κυρία της χώρας και ωσάν άλλη... celebrity φιγουράρει στο εξώφυλλο ιλουστρασιόν περιοδικού από την επίσκεψη της στο ατελιέ του οίκου μόδας.

Ο φακός του Hello, λοιπόν, "τσάκωσε" τη σύντροφο του Πρωθυπουργού ντυμένη απλά και με τα μαλλιά μαζεμένα, αλλά όχι αμακιγιάριστη, να κατεβαίνει από το μικρο αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται στο ατελιέ.

Η ίδια δεν επιθυμεί να απασχολιεί τον Τύπο με... lifestyle λεπτομέρειες, αλλά φευ για την ίδια, δεν τα κατάφερε, αφού η εμφάνιση της στο δείπνο με τον Ομπάμα, αποτέλεσε αγαπημένο θέμα.