Μύλος με Πλάκα- Αποστολάκη: Οι φήμες χωρισμού & το τρίτο πρόσωπο [photo]

30.09.2015
Ένας μύλος γίνεται τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστές τον Κωστα Αποστολάκη και την Πηνελόπη Πλάκα. Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και όλο αυτό το διάστημα κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύογοντας όσο μπορούν την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η διακριτική τους στάση δεν εμπόδισε να βγει η φήμη για τη σχέση τους, που κάνει το γύρο στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Και θέλει το ζευγάρι να είναι στα χωρίσματα, αλλά και τη νεαρή ηθοποιό να έχει υποκύψει στη γοητεία γνωστού ηθοποιού, καρδιοκατακτητή, αλλά επίσης σοβαρά δεσμευμένου.

Τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, επίσης και τα σενάρια, αλλά Αποστολάκης και Πλάκα κλείνουν τα αυτιά τους στις κακές γλώσσες και τα κακεντρεχή σχόλια. Και το έκαναν μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: είναι μαζί και δείχουν απόλυτα ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι φέτος το χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση, "Άνδρες έτοιμοι για όλα" και πηγαίνουν μαζί στις πρόβες. Σε μία από αυτές, τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να φθάνουν στο θέατρο με τη μηχανή του ηθοποιού. Χαλαροί, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και πάνω απ' όλα ερωτευμένοι, έδωσαν τέλος στα... σενάρια επιστημονικής φαντασίας που είχαν αναπτυχθεί και αναπαραχθεί τις τελευταίες μέρες.