H απίστευτη ιστορία Έλληνα Τραγουδιστή: πώς απέκτησε τρίδυμα

02.10.2015
Για απίστευτη ιστορία της απόκτησης των τριών αγοριών του μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Σφυράκη και τη σύζυγό του Στέλλα που πριν από δύο μήνες απέκτησαν δύο δίδυμα αγοράκια!

Το ξεχωριστό στη συγκεκριμένη ιστορία είναι πως τα δίδυμα αγοράκια είναι ουσιαστικά τρίδυμα με τον πρώτο γιο του ζευγαριού, τον τρίχρονο σήμερα Μανώλη.

Ο Σφυράκης απέκτησε το πρώτο του παιδί με την μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τα δίδυμα που ήρθαν τρία χρόνια αργότερα είναι γονιμοποιημένα κι αυτά ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα με τον μικρό Μανώλη, απλά η εμβρυομεταφορά έγινε τρία χρόνια μετά.

«Είχα αρκετές αποτυχίες και μετά από κάθε αποτυχία έλεγα ότι εγώ δε θα γίνω μητέρα. Σταματάω, δεν το ξανακάνω, δεν το αντέχω… Οι πρώτοι υπέρηχοι έδειχναν ένα μωρό και ξαφνικά στον τρίτο υπέρηχο εμφανίστηκε ο δεύτερος μικρούλης με καρδιακό τόνο. Τρελάθηκα, δεν το περίμενα!», αποκάλυψε η σύζυγός του Νεκτάριου Σφυράκη στην κάμερα του «Τατιάνα live».

Από την πλευρά του, ο Νεκτάριος Σφυράκης εξομολογήθηκε:

«Εννοείται πέταγα από τη χαρά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Ήταν έμβρυα της ίδιας γονιμοποίησης με τον Μανώλη, είχαν το ίδιο γενετικό υλικό. Ήρθε η πρακτική εφαρμογή της εμβρυομεταφοράς τρία χρόνια μετά».