Η οργή της Μανωλίδου για το "κόψιμο" του Άδωνη! [photo]

03.10.2015
Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες, οπότε κι έγινε γνωστό ότι η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, τελικά "κόβεται" από την Κεντρικη Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος. Ο Άδωνις μάζεψε τις 50 απαιτούμενες υπογραφές στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή και κάνοντας ένα απίστευτο... σπριντ, κατάφερε και κατέθεσε το φάκελο του.

Ωστόσο, η ΚΕΦ απέρριψε την πρόταση του Γεωργιάδη ως... εκπρόθεσμη, αφού η κατάθεση του φακέλου έγινε με 6 λεπτά καθυστέρηση. Και το "κόψιμο" του Αδώνιδος προκάλεσε την οργή τόσο σημαντικών στελεχών του κόμματος όσο και του απλού κόσμου.

Στα δε social media γίνεται ο κακός χαμός, και το hashtag #adonisforpresident ζει μεγάλες στιγμές. Το "κόψιμο" του Άδωνη εκνεύρισε πολλούς, ενώ προκάλεσε και την οργή της Ευγενίας Μανωλίδου. Μάλιστα, η μαέστρος με... μαεστρία εξέφρασε την οργή της, αφού αντί να σχολιάσει κάτι η ίδια, προτίμησε να κάνει retweet τα σχόλια που αναφέρονται στο σύζυγο.

Και με μια γρήγορη ματιά βλέπεις ότι τα tweets που αναδημοσιεύει είναι οργισμένα μηνύματα για την απόρριψη του Γεωργιάδη. Πάντως, λίγες ώρες νωρίτερα κι ενώ ο Άδωνις με ένα... 100αρι άλα Γιουσέιν Μπολτ είχε καταφέρει να καταθέσει το φάκελο με τις 50 υπογραφές, η Ευγενία το είχε "πανηγυρίσει" στο twitter ανεβάζοντας στο λογαριασμό της καρδούλες, μπαλόνια και... κομφετί!