Η Φουρέιρα πάντρεψε την αδελφή της - Δες τις οικογενειακές φωτό!

05.10.2015
Συγκινητικές στιγμές έζησε η Ελένη Φουρέιρα και η οικογένεια της, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η νεαρή τραγουδίστρια πάντρεψε την αδελφή της και ο γάμος στάθηκε μία καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε και την υπόλοιπη οικογένεια Φουρέιρα. Εξάλλου, η Ελένη συγκινημένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τις δύο αδελφές της

Και είναι η μία πιο ωραία από την άλλη. Μάλιστα, τη νύφη δεν την γνωρίζαμε, ενώ η μεγαλύτερη αδελφή της, Μαργαρίτα είναι γνωστή, αφού είναι σχεδιάστρια ενώ ουκ ολίγες φορές έχει υπερασπισθεί δημοσίως την αδελφή της. Η Μαργαρίτα είναι εκείνη που ανέβασε στα social media τις περισσότερες φωτογραφίες, με πρωταγωίστριες την ίδια και τις δύο αδελφές της.

Η Ιωάννα Φουρέιρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και η διάσημη αδελφή της συγκινημένη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία την ώρα του μυστηρίου. "Η πιο όμορφη νύφη. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη αδελφούλα μου" ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία. Και τα likes "έπεσαν" βροχή.

Βροχή, όμως, έπεσαν τα likes και στη φωτογραφία που ανέβασε η Μαργαρίτα Φουρέιρα και οι τρεις αδελφές ποζάρουν αγκαλιασμένες. Και είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη. Μάλιστα, η συγκίνηση της Ελένης είναι εμφανής.

Βέβαια, δεν γίνεται να μη σταθούμε στην εμφάνιση της Φουρέιρα, που ήταν tooooo sexy! Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μία μακριά φούστα, όμως, το σιθρού τοπ ήταν αυτό που τα "έσπασε" στην κυριολεξία. Πάντως, ο γάμος της αδελφής της ήταν για εκείνη μία καλή... πρόβα για το δικό της γάμο, αφού σχεδόν όλοι το έχουν σιγουράκι ότι η σχέση της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη βαίνει προς τα σκαλιά της εκκλησίας.