Μαλέλης: Ο κρυφός γάμος με διάσημη ηθοποιό!

05.10.2015
Η αλήθεια είναι ότι τον τεελυταίο ειδικά καιρό, τις συνεντεύξεις του Σταμάτη Μαλέλη μονοπωλούν κυρίς, η μάχη του με την κατάθλιψη, η δημοσιογραφική σχολή που έχει δημιουργήσει και η πολιτική. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ιδιωτικής τηλεόρασης κάνει την ανατροπή και μιλά - από τις σπάνιες φορές - για προσωπικά ζητήματα.

Ο Μαλέλης, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομής, "Αποκαλυπτικά" και μεταξύ αρκετών προσωπικών αποκαλύψεως, αναφέρθηκε και στον πρώτο του γάμο, που δεν ήταν με τη Μαρία Σταματέρη, όπως θα φανταζόμασταν. Αλλά με διάσημη Ελληνίδια, ηθοποιό, που σου λέει ο Μαλέλης, κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό μέχρι σήμερα!

Το γάμο αυτό τον έκανε στα νιάτα του και συγκεκριμένα στα 21 του χρόνια, σε μία πολύ φτωχική οικονομικά εποχή, με πολλές δυσκολίες.

«Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και ζούσαμε σε ένα δωμάτιο στα Εξάρχεια, δεν είχαμε ούτε στρώμα να κοιμηθούμε. Μέναμε σε ένα υπόγειο και μπαίναμε από το παράθυρο. Παντρευτήκαμε κρυφά για να γλυτώσει από τον πατέρα της που δεν την άφηνε ήσυχη», αποκάλυψε.

Ποια να είναι άραγε η διάσημη ηθοποιός;