Συγκλονίζει η Μακφέρσον: Η νευρική ανορεξία και ο όγκος στο στήθος! [photos]

05.10.2015
Μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα sex symbol, με φήμη και πολλά χρήματα. Πίσω όμως από τις κλειστές πόρτες κι εκείνη αντιμετωπίζει προβλήματα όπως όλοι μας. Πίσω από την επιτυχία του 51χρονου πλέον supermodel κρύβονται άγνωστες πτυχές που αποκάλυψε Το Κορμί σε πρόσφατη συνέντευξη.

Η εξομολόγηση της Ελ Μακφέρσον σοκάρει:

«Έβαζα τα παιδιά μου για ύπνο στις 9 το βράδυ και εγώ κοιμόμουν στις 3 τα ξημερώματα. Ξυπνούσα στις 6 το πρωί. Νόμιζα πως όλο αυτό ήταν πραγματικά παραγωγικό. Άρχισα να χάνω βάρος. Έτρωγα και γυμναζόμουν αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν. Είχα πάθει διαταραχές στην πέψη μου. Ήμουν ένα βήμα πριν τη νευρική ανορεξία», δήλωσε το μοντέλο που πλέον είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας και μητέρα.

Σε βίντεο της εταιρείας της WelleCo, η μακφέρσον που έχει υπάρξει ένα από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου παραδέχεται πως πριν δύο χρόνια, είχε πανικοβληθεί όταν ανακάλυψε έναν όγκο στο στήθος της: «Νόμιζα πως είχα καρκίνο. Ήμουν στην Βρετανία για τα γυρίσματα του Next Top Model. Δεν μπορούσα να πάω σε έναν γιατρό, πανικοβλήθηκα. Μετά από 4 εβδομάδες έκανα βιοψία και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Κλήθηκε τότε να δει τη ζωή της με άλλο μάτι. Να αρχίσει να κοιμάται περισσότερες ώρες, να κόψει τα συχνότατα υπερατλαντικά ταξίδια που αποσυντόνιζαν τον οργανισμό της και να προσθέσει στη διατροφή της φρούτα και λαχανικά, και όχι τόσες τεχνητές βιταμίνες. Καθώς μάλιστα το μοντέλο βρίσκεται σε προεμμηνόπαυση έπρερε να «ακούσει» το σώμα της και να αποδεχθεί αυτή τη νέα φάση της ζωής!