Τάμτα - Κασιδόκωστας: Τους "τσάκωσαν" σε τρυφερές στιγμές! [photos]

05.10.2015
Πριν λίγες μέρες, "έσκασε" η φήμη ότι ανάμεσα στην Τάμτα και τον Πάρη Κασιδοκωστα έχει αναπτυχθεί κάτι παραπάνω από μία φιλική σχέση. Οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά τίποτε δεν πρόδιδε τη μεταξύ τους τρυφερή σχέση. Και να που ήρθαν τώρα τα ντοκουμέντα.

Η τραγουδίστρια και ο γιος της Μαριάννας Λάτση το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής απόλαυσαν έναν ρομαντικό περίπατο στην πλατεία της Βουλιαγμένης. Κι εκεί βρέθηκε και ο φακός της Real news, απαθανατίζοντας τους σε τρυφερές στιγμές, κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Λίγο νωρίτερα είχαν γευματίσει στο αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Κασιδόκωστα, ενώ όπως αναφέρεται, και οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι.


Όταν αποχώρησαν από το εστιατόριο, ο φακός "τσάκωσε" τον Κασιδόκωστα να πιάνει την Τάμτα από το χέρι και περπάτησαν προς τος αυτοκίνητό του. Και όπως διαβάζουμε, έφυγαν με κατεύθυνση το σπίτι του νεαρού επιχειρηματία, που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2013 αλλά ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι, στη Μύκονο που έτυχε να κάνουν και οι δύο τις διακοπές τους.