Ιωάννου - Χοψονίδου: Η σχέση σοβάρεψε & απόδειξη ο... Σπανούλης [photos]

05.10.2015
Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Μάνου Ιωάννου με τη Βαλέρια Χοψονίδου και ο έρωτας τους περνά την καλύτερη του φάση. Μη σου πούμε, ότι έχει σοβαρέψει κιόλας, με απόδειξη τον... μπατζανάκη του ηθοποιού, Βασίλη Σπανούλη!

Ο γαμπρός της Βαλέριας (ο γνωστός μπασκετμπολίστας έχει παντρευτεί την αδελφή της, Ολυμπία) φαίνεται ότι έχει άψογες σχέσεις με το νεαρό ηθοποιό και μία κοινή τους φωτογραφία είναι η καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Ο Ιωάννου, που λες, βρέθηκε για καφέ με την αγαπημένη του και στην παρέα τους ήταν και το άλλο ζεύγος, Σπανούλης - Χοψονίδου. Μάλιστα, τα δύο μπατζανάκια κάθισαν δίπλα δίπλα κι έπιασαν κουβεντούλα, ενώ απαθανατίστηκαν την ώρα που έπιναν καφέ και βρίσκοντας σε χαλαρή διάθεση.

Και στην επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram, παρατηρεί κανείς τις άψογες σχέσεις που έχει με τον Σπανούλη. Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας έχει περάσει το χέρι του στην πλάτη του Ιωάννου, ενώ γελούν και οι δύο.

Πάντως, από το καλοκαίρι κιόλας το Ιωάννου και Χοψονίδου έχουν απευλευθερωθεί. Και μπορεί εκείνος να μη θέλει να μιλά ανοιχτά για τη νέα του σχέση, όμως, τα social media μιλούν από μόνα τους και τα... λένε όλα.

Το ζευγάρι συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα που μοιράζονται πλέον, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να κοινοποιήσουν ακόμα και πιο... προσωπικές στιγμές.