Κίντμαν - Κρουζ: Νέα δεδομένα για τον γάμο της κόρης τους

06.10.2015
Νυφούλα ντύθηκε η Μπέλα Κρουζ, αλλά τελικά, καθώς φαίνεται, δεν είχε δίπλα της κανέναν από τους διάσημους γονείς της. Κάποιος όμως πλήρωσε τον λογαριασμό από μακριά.

Χθεσινά δημοσιεύματα ήθελαν την Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) να βρίσκεται δίπλα στην κόρη της τη μεγάλη μέρα του γάμου της, πράγμα που, ομολογουμένως μας ξάφνιασε δεδομένου του ότι οι δυο γυναίκες δεν ξέρουμε να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Σημερινά δημοσιεύματα βάζουν τα πράγματα σε νέα βάση.

Στα 22 τη χρόνια παντρεύτηκε η Ιζαμπέλα Κρουζ, την οποία είχαν υιοθετήσει ο Τομ και η Νικόλ τον καιρό του γάμου τους, μαζί με ακόμη ένα παιδί, τον Κόνορ.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και σύμφωνα με τη Σελίδα Έξι της New York Post η μαμά Κίντμαν δεν έλαβε ούτε προσκλητήριο, παρόλο που έμενε μια ανάσα μακριά. Για την ιστορία, η Νικόλ βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα όπου και εμφανίζεται στη σκηνή του West End.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Νικόλ "έμαθε για τον γάμο από τον Τύπο".

Όσο για τον μπαμπά Τομ Κρουζ;

Ούτε ο Τομ Κρουζ παραβρέθηκε στον γάμο, παρόλο που οι πληροφορίες τον θέλουν να τον έχει πληρώσει εξ ολοκλήρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μπέλα και ο καλός της, Μαξ Πάρκερ, δεν ήθελαν κανέναν από τους γονείς τους παρόντες εκείνη τη μέρα, εξ ου και το "μπλοκάζ".

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί μόλις λίγους μήνες και ο γάμος τελέστηκε σε πολύ στενό κύκλο με τα τελετουργικά της Σαϊεντολογίας την οποία έχει ασπαστεί εδώ και χρόνια η Μπέλα.

Ακόμη όμως και αν η απουσία των γονιών εξηγείται ως έναν βαθμό -με δεδομένο ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και οι καλύτερες, μυστήριο παραμένει η απουσία του αδελφού Κόνορ.

Ίσως ακούσουμε κάτι σχετικά σύντομα.

Πάντως, για την ιστορία τα παιδιά, μεγαλώνοντας είχαν κόψει κάθε επαφή με τη μαμά Νικόλ ενώ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του μπαμπά Τομ και της νέας του οικογένειας. Μέχρι που "τελείωσε" και αυτή.