Κίντμαν & Κρουζ: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της κόρης τους [photos]

07.10.2015
Η Ιζαμπέλα Κρουζ παντρεύτηκε μην έχοντας κανέναν από τους διάσημους γονείς της στο πλευρό της. Από ό,τι βλέπουμε όμως, το διασκέδασε δεόντως.

Στο Λονδίνο πατνρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η κόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), Ιζαμπέλα (Isabella). Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει την κοπέλα τον καιρό του γάμου τους, όπως είχε κάνει και με τον αδελφό της, Κόνορ (Connor) -μαζί της στη σχετικά πρόσφατη φωτογραφία επάνω. Για την ιστορία, τόσο ο Κρουζ όσο και η Κίντμαν έκαναν βιολογικά παιδιά στους επόμενους γάμους τους.

Ύστερα από μία σχετικά σύντομη σχέση, λοιπόν, η Μπέλα, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Μαξ Πάρκερ (Max Parker) σε μια κλειστή σαϊεντολογική τελετή στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στον απόηχο των ηχηρών απουσιών αμφότερων των διάσημων γονιών της νύφης, η DailyMail δημοσιεύει σήμερα τις πρώτες εικόνες από την τελετή, όπως τις αλίευσε από τα social media, ξεκινώντας από αυτή του ευτυχούς ζεύγους.

Εδω η Μπέλα, η οποία εργάζεται ως κομμώτρια, νυφούλα με τις παρανύμφους της ντυμένες στα ροζ.

Και στη συνέχεια όλη η παρέα. Πουθενά όμως οι γονείς των νιόπαντρων. Πληροφορίες θέλουν όχι μόνο τη νύφη αλλά και τον γαμπρό να έχουν επιλέξει να παντρευτούν χωρίς τους γονείς τους...