Ποια Κιμ; Έχεις δει τα ολόγυμνα, καλλιτεχνικά οπίσθια της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν;

07.10.2015
Μπορεί η κυρία Γουεστ να είναι η πιο διάσημη από τις πληθωρικές ριαλιτοαδελφές, όμως να που η μεγαλύτερη εκ των τριών ακολουθεί στα γυμνά βήματά της, και ως προς την αισθητική τουλάχιστον, την ξεπερνά.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι διάσημη για αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων τα τρουφαντά της οπίσθια τα οποία δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει όπως και όπου μπορεί.

Ποιος δεν θυμάται το πιο πρόσφατο, λαδωμένο "χτύπημά" της στο εξώφυλλο του περιοδικού "The Paper";

Φαίνεται λοιπόν, ότι η μεγαλύτερη αδελφή της, Κόρτνεϊ (Kourtney), η οποία παρεμπιπτόντως χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα των τριών παιδιών της Σκοτ Ντίσικ (Scott Disick) και δείχνει να είναι στα καλύτερά της, αποφάσισε να πάρει εκείνη αμπάριζε και να ποζάρει γυμνή, δείχνοντάς μας τη δική της πίσω όψη. Υπάρχει όμως σαφής αισθητική διαφορά.

Ιδού η εκδοχή του οπίσθιου γυμνού από την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως τη ζήτησε ο φωτογράφος Μπράιαν Μπόουεν Σμιθ (Brian Bowen Smith) ως κομμάτι της δουλειάς του με τίτλο "Metallic Life".

Πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες που παρουσιάζουν μεταλλικές λάμψεις με τα παιχνίδια του φωτός και εντυπωσιάζουν.

Όσο για την αισθητική της λήψης; Ούτε λόγος..

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κορτ τα πετάει όλα.

Έναν μήνα πριν γεννήσει το τρίτο της παιδι, η 37χρονη Κορτνεϊ είχε ποζάρει ολόγυμνη με την "κοιλιά στα μάτια" -όπως λέει ο λαός μας- και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε. Ας το θυμηθούμε.