84χρονος & διάσημος ο νέος έρωτας της Τζέρι Χολ -Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι!

26.10.2015
Νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει τελευταία στη ζωή του διάσημου μοντέλου και πρώην συζύγου του Μικ Τζάγκερ, δίπλα σε έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της και θρύλο στον δικό του χώρο επίσης.

Η Τζέρι Χολ (Jerry Hall) υπήρξε σύντροφος του φρόντμαν των "Rolling Stones" για πολλά χρόνια και του έχει χαρίσει τέσσερα παιδιά. [Στη φωτογραφία κάτω το ζεύγος σε χαμογελαστή πόζα από το χθες]. Σήμερα, στα 59 της χρόνια και ούσα εντυπωσιακά αειθαλής, φαίνεται ότι βρήκε "καταφύγιο" στην αγκαλιά ενός ηλικιωμένου -για να πούμε και τα πράγματα με το ονομά τους- μεγιστάνα των ΜΜΕ. Και είναι πανευτυχής!

Ρούπερτ Μέρντοχ (Rupert Murdoch) ο τυχερός! Ο 84χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και η Τζέρι λέγεται ότι γνωρίστηκαν στην Αυστραλία πριν από μερικούς μήνες και μέχρι τώρα το μυστικό τους γνώριζαν μόνο άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τώρα όμως ετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham την ερχόμενη εβδομάδα... Αναμένουμε τα φανερώματα λοιπόν.

Για την ιστορία, ο Μέρντοχ, στις επιχειρήσεις του οποίου περιλαμβάνονται οι εφημερίδα The Sun και τα κανάλια Fox και Sky χώρισε το 2013 από την τελευταία του σύζυγο Γουέντι Ντενγκ ύστερα από 14 χρόνια γάμου. (Επάνω το ζευγάρι στον γάμο του το 1999 και κάτω σε μια από τις τελευταίες τους κοινές εξόδους ως ανδρόγυνο)