Ο πρώτος έρωτας της Μπιγιονσέ αποκαλύπτει "πράματα και θάματα"

26.10.2015
Έβγαινε μαζί της επί 10 χρόνια από τότε που εκείνη ήταν 12 ετών. Σήμερα η πρώτη αγάπη της διάσημης τραγουδίστριας γυρίζει πίσω τον χρόνο και θυμάται πώς... "φαινόταν από μικρή"

Σήμερα είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη ενώ μαζί με τον σύζυγό της, Τζέι Ζι (Jay Z) αποτελούν το πιο ισχυρό ζευγάρι στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Και η Μπιγιονσέ (Beyonce) όμως, από κάπου ξεκίνησε. Και είναι ο άντρας που έζησε μαζί της 10 -άγουρα- χρόνια που αποκαλύπτει μυστικές πτυχές που κανείς δεν γνώριζε.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mail On Sunday, ο Λάινταν Λοκ (Lyndall Locke) αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι η Μπιγιονσέ είχε πάντα εμμονή στο να γίνει διάσημη και εξηγεί πώς το "απλό κορίτσι από το Χιούστον" έγινε γρήγορα "τέρας ελέγχου" θέλοντας να περνούν όλα από το χέρι της.

Ο Λοκ έβγαινε με τη τραγουδίστρια για μία 10ετία, από τότε που ήταν 12 χρονών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους μετά την παγκόσμια περιοδεία της με τις Destiny's Child.

"Ηταν συγκεντρωμένη και ήξερε πάντα τι ήθελε. Είχε αρχίσει να τραγουδάει όταν ήταν πέντε ετών και οι γονείς της την υποστήριζαν. Η Μπιγιονσέ ήταν ένα τρένο στη γρήγορη διαδρομή προς τη φήμη και είτε ήσουν μέσα σε αυτό, είτε έξω. Μερικοί άνθρωποι έπεσαν από το τρένο και άλλοι έφυγαν οικειοθελώς".

Παρά τα μεγαλεία, η "βασίλισα Μπέι" νιώθεια ακόμη "μια απλή κοπέλα από το Χιούστον", όμως σύμφωνα με τον πρώην αγαγημένο της, ο οποίος παρεμπιπτόντως σήμερα είναι σεφ και διευθύνει τη δική του επιχείρηση catering, η αλήθεια είναι λίγο πιο περίπλοκη, ενώ πίσω από όλα κρύβεται, λέει ο πατέρας της Μάθιου Νόουλες, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του και επένδυσε τις οικονομίες του για να κάνει την κόρη του σταρ, παρόλο που τελικά οδηγήθηκε ο ίδιος στην πτώχευση.

"Ο Μάθιου Νόουλες, ή 'Big Mac' ήταν ο ιθύνων νους του 'project Beyoncé', όπως ήταν γνωστό στην οικογένεια. Δεν έμπλεκες με τον Big Mac. Μου έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για το ποιος ήμουν και ποιες ήταν οι προθέσεις μου. Μου είπε να μην την αφήσω έγκυο. Ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί σε μια συναυλία του Μπράιαν Μακ Νάιτ όταν η Μπιγιονσέ ήταν 13. Φιλούσε υπέροχα θυμάμαι. Βγαίναμε έξω και κάναμε πράγματα που κάνουν τα αγόρια και τα κορίτσια, ωστόσο απαγορευόταν να κοιμηθούμε μαζί.

Όταν πρωτογνωρίστηκαν, όλα φαινόταν απόλυτα φυσιολογικά στον Λάινταλ, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι υπήρχε... στόχος συγκεκριμένος.

"Από τα 12 της ακόμη, η Μπιγονσέ ζούσε και ανέπνεε για την καριέρα της. Οι γονείς της επένδυσαν κάθε δεκάρα για την πρόσληψη τους κορυφαίων προπονητές φωνητικών, καθηγητών χορού και εκπαιδευτών. Η εκκολαπτόμενη σταρ σύντομα σταμάτησε το σχολείο και μελετούσε στο σπίτι για να έχει περισσότερο χρόνο για τις πρόβες της".

Για την ιστορία, όλα όσα έχει να διηγηθεί για τη ζωή του με την Μπιγιονσέ ο Λάινταλ περιλαμβάνεται στο βιβλίο με τίτλο "Becoming Beyonce" που υπογράφει ο βιογράφος διασημοτήτων J Randy Taraborrelli.