Βόμβα Σταθοκωστόπουλου: «Εγώ δεν κάλεσα την Κατερίνα στο γάμο»

04.11.2015
Κι ενώ όλοι μιλούν για το χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου από το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Σάσα Σταμάτη από το Πρω1νό Αντ1 έκανε την ανατροπή και έπεισε τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου να μιλήσει.

Και μίλησε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο του χωρισμού του από την Καινούργιου, λεπτομέρειες που η ίδια προσπάθησε πολύ για να κρατήσει κρυφές.

Όπως τόνισε ο Σταθοκωστόπουλος, ήταν δική του επιλογή να μην καλεστεί η Καινούργιου στο γάμο της αδερφής του Αφροδίτης, μιας και οι δύο κοπέλες που κάποτε ήταν κολλητές, δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις πια και το ίδιο συμβαίνει και με το γαμπρό του Σταθοκωστόπουλου.

Όσο για τη σχέση της Κατερίνας με τους γονείς του επί 2,5 χρόνια σύντροφού της, αυτές υποτίθεται πως είναι οι καλύτερες.

Τέλος, ο Σταθοκωστόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα επικοινωνία ανάμεσα στο πρών ζευγάρι, διότι η Καινούργιου είναι ένας άνθρωπος που πέρασε μαζί του 2,5 χρόνια!

Εν το μεταξύ, άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έκανε κι άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στο χωρισμό την Καινούργιου:

«Δεν έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού επειδή η αδελφή του Βασίλη δεν την κάλεσε στον γάμο της στη Βενετία, σίγουρα όμως το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και με την Αφροδίτη δεν βοήθησε την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα διατηρούσε καλές σχέσεις με τους γονείς του αγαπημένου της.

Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ περήφανη και δεν θέλει να το δείχνει. Για πολύ καιρό πίστευε ότι ο Βασίλης ήταν ο άντρας της ζωής της, ότι θα έκαναν οικογένεια και ότι θα ζούσαν για πάντα μαζί».

Το ρεπορτάζ θέλει την Καινούργιου να έχει ήδη μετακομίσει σε διαμέρισμα στην Κηφισιά που ανήκει στην οικογένειά της!