Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Στον Έρωτα ήμουν αγγούρι» [photos]

06.11.2015
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, όπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της και την σχέση τους από απόσταση, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, όπου μίλησε για τον έρωτα της ζωής της και την σχέση τους από απόσταση αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Η πανέμορφη ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ, είπε πως ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 17, συμμετέχοντας στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έρωτας».

Η ίδια παραδέχεται με ειλικρίνεια πως όταν πρωτοείδε τον εαυτό στην συγκεκριμένη σειρά είπε: «Απορώ πως με κρατάνε;», όμως από τότε έκανε προσπάθειες να βελτιωθεί και να εξελιχθεί σαν ηθοποιός. Τον τελευταίο καιρό έχει σοβαρή σχέση με τον Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά είναι ο άνθρωπός της και είναι πολύ σημαντικός για εκείνη. Ωστόσο, στα άμεσα σχέδιά τους δεν είναι ο γάμος, αφού προτεραιότητα για εκείνη έχει η δουλειά της.

Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, μίλησε και για την απιστία, την οποία δεν θα μπορούσε να συγχωρήσει σε καμία περίπτωση, παρ’ όλα αυτά αν και έχει σχέση από απόσταση, αφού λείπει τον περισσότερο καιρό στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειρά Ρουά Ματ στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει εμπιστοσύνη στον σύντροφό της.