"Βόμβα": Το φλερτ της Καλλιμούκου με τον αδελφό της Ελένης! [photos]

11.11.2015
Το περασμένο Σάββατο (7/11) η Ελένη Μενεγάκη, ο Ματέο Παντζόπουλος και οι συνεργάτες της βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάνε ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη. Και τα φλας άστραψαν και βρόντηξαν πάνω στο ερωτευμένο ζεύγος, την παρουσιάστρια ντε και τον Ματέο.

Και όχι άδικα, αφού αυτή ήταν μία από τις πολύ σπάνιες εξόδους που έκαναν στα μπουζούκια.

Ωστόσο, παραδίπλα φαίνεται ότι εξελίχθηκε ένα φλερτ, που λίγοι το πήραν χαμπάρι. Στην παρέα ήταν και ο αδελφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος, αλλά και η πρώην συνεργάτιδα της (που της έχει και μεγάλη αδυναμία) Αντωνία Καλλιμούκου.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, οι δυο τους συζητούσαν και χόρευαν όλο το βράδυ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός νέου ειδυλλίου. Ωστόσο, πηγή αναφέρει στο περιοδικό: «Δεν έχει συμβεί κάτι ακόμα μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη»!

Εξάλλου Καλλιμούκου και Μισόκαλος είναι φρεσκοχωρισμένοι. Το μοντέλο μετά από 2,5 χρόνια σχέσης χώρισε με επιχειρηματία, Ιάσονα Συνετό. Αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους, που όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τα ξεπεράσουν.

Όμως και ο αδελφός της Μενεγάκη χώρισε με την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Χαριτίνη Ηλιαδου, αφού η επανασύνδεση τους το περασμένο καλοκαίρι, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!