Αποκάλυψη Σμαράγδα Καρύδη: "Τώρα πια δεν κάνω παιδί"

13.11.2015
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για το μητρικό της ένστικτο και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας.

Η γνωστή ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Εγώ Weekly», παραδέχτηκε πως το μητρικό της ένστικτο δεν έχει λειτουργήσει και από την ζωή της δεν λείπει καθόλου ένα παιδί, αφού αυτό θα την ξεβόλευε. Η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε πως η ζωή της είναι όμορφη και πως τώρα πια δεν θα κάνει παιδί, είναι μια σκέψη που δεν περνά πια από το μυαλό της.

Μάλιστα η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ε, τώρα πια δεν θα κάνω...Είχα σκεφτεί κάποια στιγμή ότι αν δεν μπορούσα να κάνω παιδί, ενδεχομένως να υιοθετούσα ένα, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα πήγαινα γυρεύοντας. Αν μου χτύπαγε ένα παιδί την πόρτα και με ρωτούσε "θέλεις να με υιοθετήσεις;" δεν υπήρχε περίπτωση να μην το έκανα. Το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι έχει συμβεί. Ούτως ή άλλως, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πιθανότητα να υιοθετήσεις μωρό. Μπορείς όμως να πάρεις ένα παιδί τεσσάρων-πέντε χρονών που δεν το θέλει κανείς».