Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γιατί δεν μιλάνε με τα παιδιά του "Παρά πέντε"; [vds]

13.11.2015
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη όπου για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για το λόγο που η πεντάδα του "Παρά πέντε" δεν μιλούν πια μεταξύ τους.

Η πεντάδα αυτή αποτελείτο από τους Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου, Γιώργο Καπουτζίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Αργύρη Αγγέλου και Αγγελική Λάμπρη, τους οποίους το κοινό της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς πραγματικά λάτρεψε.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» είπε χαρακτηριστικά: «Αν χαθήκαν κάποιοι άνθρωποι που τότε είχαν ενωθεί πολύ...Γιατί με κάποιους έτσι και αλλιώς χαθήκαμε από τον επόμενο χρόνο....Αν αξίζει να συναντηθούν, θα ξανασυναντηθούν. Αυτό θα πω εγώ. Αν δεν αξίζει, έπρεπε να χαθούν. Έχουν γίνει παρεξηγήσεις, έχουν γίνει αδικίες, έχουν ειπωθεί λόγια. Έχουν γίνει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά τα χρόνια».Όσο για τον ρόλο της Ζουμπουλίας, η ηθοποιός δήλωσε: «Η Ζουμπουλία είναι δικό μου δημιούργημα. Εγώ την έκανα τη Ζουμπουλία. Είναι σαν να ρωτάμε τη Μπέτυ Βαλάση: ''Σε ενοχλεί αν σε θυμούνται σαν Λωξάντρα;''»