Λιάγκας: Η συνάντηση με Καινούργιου έβγαλε "λαβράκι" για το χωρισμό της

13.11.2015
Καλύτερα να βγάλεις ντελάλη να πεις τα μυστικά σου, παρά να εμπιστευτείς κάτι στον Γιώργο τον Λιάγκα. Και η Κατερίνα Καινούργιου, που μάλλον δεν το ήξερε και δε ρώτησε, άνοιξε την πληγωμένη της καρδούλα στον παρουσιαστή κι εκείνος τα "ξέρασε" όλα στον αέρα του Πρωινού, την Παρασκευή (13/11)

Όπως αποκάλυψε ο Λιάγκας, το βράδυ της Πέμπτης (12/11) είχε μία τυχαία συνάντηση με την παρουσιάστρια. Η Κατερίνα είχε βγει έξω με τρεις φίλες της και αφού συνάντησε τυχαία τον Λιάγκα, κάθισαν να τα πουν λίγο. Για την ακρίβεια, εκείνη άνοιξε την καρδιά της για τον οριστικό χωρισμό με το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Και ο παρουσιαστής, το επόμενο πρωί, τα αποκάλυψε όλα.

Έτσι, μάθαμε ότι το ζευγάρι χώρισε οριστικά και η Καινούργιου είναι πολύ στεναχωρημένη, αφού δεν ήθελε να χωρίσουν!!! Η Φαίη Σκορδά σχολίασε πώς όταν χωρίζεις, είναι καλό να το ζήσεις και ο Λιάγκας αποκάλυψε ότι το Κατερινιώ ζει το χωρισμό της με το παραπάνω.

Επίσης, αποκάλυψε πως όση ώρα ήταν εκεί, την πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της για να δει πού είναι. Και όπως αποκάλυψε η Σάσα η Σταμάτη, ο πατέρας Καινούργιος της τηλεφωνούσε να δει που είναι και όταν είχε σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο!