Διάσημος και 80χρονος Ελληνας πάει κόντρα : "Ο Βουτσάς θα κάνει ένα παιδί, εγώ θα κάνω δύο"

17.11.2015
Είναι διάσημος Ελληνας 80 χρόνων σήμερα και νιώθει πιο νέος από ποτέ. Μάλιστα, δε διστάζει να πάει κόντρα στο σχεδόν συνομήλικό του Κώστα Βουτσά και να δηλώσει πως αν ο Βουτσάς κάνει ένα παιδί, αυτός θα κάνει δύο!

Ο λόγος για τον Φώτη Μεταξόπουλος, ένα από τους πιο γνωστούς χορογράφους της Ελλάδας που σε συνέντευξή του στην κάμερα του πρωινού του ΑΝΤ1 δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε νέοι. Η ταυτότητά μου λέει 80, το σώμα μου είναι 40. Εγώ έχω βάλει ημερομηνία λήξης στο 120. Το είπα στην Σαπουντζάκη αυτό και μου είπε ”γιατί βιάζεσαι;”», και πρόσθεσε «Κάτι άλλο που μου δίνει χρόνια είναι η γυναίκα μου, εγώ είμαι 40 εκείνη 35. Την σύντροφό μου τη γνώρισα λόγω χορού, ήταν χορεύτρια. Είμαστε 12 χρόνια μαζί».

Όσο για το αν θα την παντρευόταν; «Γιατί όχι; Αφού είμαστε νέοι. Μπορεί να κάνω και δίδυμα. Γιατί όχι; Ο Βουτσάς θα κάνει ένα, εγώ θα κάνω δύο. Θα του πάω κόντρα. Με αυτόν πάντα κόντρες είχαμε. Είχα πει κάποτε στην τηλεόραση, κακώς βέβαια, ότι έχουμε βάλει στοίχημα με τον Βουτσά ποιος θα φύγει τελευταίος και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι ο Κώστας είναι στο νοσοκομείο. Τρελάθηκα, λέω τι το ήθελα και το έλεγα. Αλλά ευτυχώς είναι μια χαρά. Θα κοιτάξω να φύγω τελευταίος και να του το πείτε για να κινείται ακόμη περισσότερο».