Καραβάτου: Όσα αποκάλυψε για το φύλο του μωρού της!

23.11.2015
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καραβάτου, αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά παραδέχεται την εγκυμοσυνη της και σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλά για το παιδί που περιμένει.

Η Καραβάτου, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό People, διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της με πιθανή ημερομηνία τοκετού την 21η Μαίου. Αποκαλύπτει ότι η κόρη της Αέλια περιμένει το αδελφάκι της, συγκινεί όταν αποκαλύπτει ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη της μέρα που είχε μνημόσυνο ο πατέρας της, ενώ μιλά και για το φύλο του μωρού.

Όπως αποκάλυψε, δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο καθώς στην αυχενική διαφάνεια ήταν τέτοια η θέση του που δεν φάνηκε. Όμως, εξαιτίας του τρόπου που έμαθε (σ.σ. τη μέρα που συμπληρωνόταν ένας χρόνος από τότε που έφυγε ο πατέρας της) ότι είναι έγκυος, νιώθει πως το μωράκι τους θα είναι αγόρι.

«Η Αέλια θέλει πολύ να αποκτήσει έναν αδελφούλη, εμένα και τον Κρατερό δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο. Όμως όλοι οι δικοί μας φίλοι είναι σίγουροι πως θα είναι αγόρι, εκτός από τη μαμά μου και την κολλητή μου την Έλενα, που μόλις είδε το υπερηχογράφημα μου είπε ‘θα είναι κορίτσι. Ποζάρει!’».

Όσο για την 4χρονη Αέλια, ήδη γνωρίζει τα χαρμόσυνα νέα. «Ναι, της το είπαμε γιατί πρέπει να είμαι προσεκτική, να μην σηκώνω πράγματα, να ξεκουράζομαι αρκετά, δεν ήθελα να νομίζει πως συμβαίνει κάτι περίεργο, μην πιστέψει πως δεν μπορώ ή δεν θέλω να κάνω κάποια πράγματα μαζί της για κάτι που έχει να κάνει με την ίδια. Άλλωστε, το ήθελε πολύ και τώρα περιμένει να γεννηθεί το μωρό για να πάει να το δείξει στους συμμαθητές της στο σχολείο. Είμαστε σε αυτή τη φάση…..!».

Πηγή - φωτό: περιοδικό People