Λιβιεράτος: Για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά του για το νέο αμόρε [vds]

23.11.2015
Για πρώτη φορά άνοιξε τα χαρτιά του για τη νέα του σχέση καλεσμένος στα «Καλημερούδια» της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ο λόγος για τον Λάμπη Λιβιεράτο που μίλησε ανοιχτά για την κοπέλα του, τη Βιολέττα.

Σε ερώτηση μάλιστα της παρουσιάστριας για το αν είναι ερωτευμένος, δε δίστασε να απαντήσει: «Συμβαίνει το εξής παράδοξο. μιλάμε για ένα κορίτσι που εμφανίστηκε στη ζωή μου πρόσφατα σχετικά και ισχυρίζεται κάποια πράγματα περίεργα και παράδοξα. Ισχυρίζεται ότι με αγαπάει, ότι νοιάζεται για εμένα και ότι με θαυμάζει. Εγώ της είπα ότι έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς. Είναι υπό στενή παρακολούθηση γιατί το λέει και στους φίλους της και παντού. Σε λίγο θα γίνει και αυτή φυσιολογική… θα βρίζει θα με κατηγορεί».

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο έρωτας τους ήταν …κεραυνοβόλος. «Δεν υπάρχει στη ζωή σου κεραυνοβόλος έρωτας; Μου έχει συμβεί να γνωρίσω έναν άνθρωπο και να νομίζω ότι τον ξέρω χρόνια» του είπε η Ντορέττα και ο Λιβιεράτος απάντησε : «Κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ τώρα». Παράλληλα, πρόσθεσε πως θέλει να προφυλάξει αυτή τη σχέση, ενώ αναφορικά με τα παιδιά είπε πως «Είναι κυρίως κάτι που θέλω τα παιδιά μου να καταλάβουν, πως μετά από τέσσερα χρόνια από το διαζύγιό μου, δεν είναι και εντελώς παράλογο αυτό που συμβαίνει» .