Η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα ζευγάρι με τον Γιώργο Παπανδρέου! [photo]

26.11.2015
Διακριτική, αθόρυβη και πολύ αξιόλογη ηθοποιός έχει επιλέξει να «μιλάει» για εκείνη η δουλειά της στο θέατρο και όχι τα κουτσομπολιά για την προσωπική της ζωή. Συχνά επιφυλακτική, ευγενής και χαμηλών τόνων, η Μαρία Πρωτόπαππα έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της στο θέατρο.

Η όμορφη ηθοποιός - την οποία είδαμε μεταξύ άλλων και στην τηλεοπτική επιτυχία «Το Νησί» - βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τους απαθανατίσουν σε κοινή έξοδό τους στο Παλλάς, όπου παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Billy Elliot».

Δείτε το ζευγάρι ...

Αν κάτι σας... έκανε το όνομα, δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, αλλά στον συνονόματό του ηθοποιό, που δεν έχει καμία συγγενική σχέση με το γνωστό πολιτικό τζάκι.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Άρτα, ο Γιώργος έχει δηλώσει ότι έγινε ηθοποιός κατά τύχη. Ερχόμενος στην Αθήνα, πριν από μερικά χρόνια, φοίτησε σε δραματική σχολή για να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και να αποκτήσει σωστή άρθρωση. Εκεί κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής και μπήκε στα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Πηγή espresso