Δεν θα πιστέψεις ποιος πολιτικός ακούει Παντελίδη

26.11.2015
Αν νομίζεις πως μόνο εσύ ακούς Παντελίδη στο αυτοκίνητό σου, κάνεις λάθος γιατί και οι πολιτικοί ακούν Παντελίδη!

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο 2NightShow του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλα.

Μάλιστα στην ερώτηση ποια μουσική ακούει και ποιο cd θα βρούμε στο αυτοκίνητό του, ο Μπακογιάννης αποκάλυψε πως ακούει από Παντελίδη μέχρι ροκ!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, αποκάλυψε μάλιστα πως όχι μόνο ακούει Παντελίδη αλλά πηγαίνει και στα πανηγύρια της περιφέρειάς του, ακούει κλαρίνο, πίνει τσιπουράκι αλλά επειδή δεν έχει καλό συγχρονισμό σε χέρια και πόδια, αποφεύγει να χορεύει.

Μιλώντας και για τον ... γκαντέμη παπού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τόνισε:

«Κι εγώ έχω κάνει πάρα πολλές φορές πλάκα με αυτό και μου κάνουν και πλάκα οι φίλοι μου ατελείωτη. Όμως ξέρεις τι; Είναι 97 χρονών. Δόξα τω Θεώ το μυαλό του είναι πεντακάθαρο. Δόξα τω Θεώ η υγεία του είναι καλή και είναι περιτριγυρισμένος από μία τεράστια οικογένεια, η οποία τον λατρεύει και έχει ατελείωτους φίλους που τον αγαπάνε πάρα πολύ.

Τελικά γκαντέμη -γκαντέμη τον λέμε, αλλά είναι πάρα πολύ τυχερός. Μακάρι δηλαδή κι εμείς να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ».

Όταν δε μίλησε για τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη, δήλωσε συγκινημένος:

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον μπαμπά μου και κυρίως να το κάνω δημόσια. Γιατί εντάξει υπάρχει ο Παύλος Μπακογιάννης που για πολλούς σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και που αν θέλεις ανήκει στην ιστορία, υπάρχει όμως και ο δικός μου ο μπαμπάς.

Υπάρχει ο παππούς των παιδιών μου. Δυσκολεύομαι λοιπόν όπως καταλαβαίνεις πάρα πολύ. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι αυτό που σου είχα πει στην αρχή να τον ξεντροπιάζω».

Όσο για τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε πως ο κόσμος έχει λανθασμένη αντίληψη για εκείνη, αφου και η ίδια μετά το θάνατο του πατέρα του προσπάθησε να γίνει πιο δυνατή και έβγαλε ένα πιο σκληρό πρόσωπο.