Χατζησάββας: Η αποτέφρωση & η επιθυμία του συντρόφου του! [photo]

02.12.2015
Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα θα πουν το μεσημέρι της Τετάρτης (2/12) στο Α Νεκροταφείο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του που τον αγάπησαν. Σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος η κηδεία θα είναι πολιτική, ενώ μια άλλη επιθυμία του ήταν να αποτεφρωθεί.

Επίσης, επιθυμία του συντρόφου του Κώστα Φαλελάκη αλλα και της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων, ο κόσμος να δώσει χρήματα που θα πάνε στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Την τελευταία επιθυμία του Χατζησάββα έκανε γνωστή ο ηθοποιός και στενός του φίλος, Γιώργος Κοτανίδης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 12.00 στο Α’ Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανιψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.
Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.