Νομικού: Με μητέρα και σύντροφο στην πρεμιέρα του πατέρα της! [photos]

03.12.2015
Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Τρίτης (1/12) ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Baraonda και στην πρεμιέρα τους βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσα και οι οικογένειες τους.

Εκεί, ήταν και η Δούκισσα Νομικού με τη μητέρα της Ούρσουλα, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να απουσίαζαν από τη σημαντική αυτή βραδιά του Νίκου Νομικού. Μάλιστα, τη Δούκισσα συνόδευε ο σύντροφός της Δημήτρης Θεοδωρίδης και αυτή είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε σε μία έξοδο με την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Εξάλλου, οι δυο τους μένουν μαζί και όσοι τους είδαν από κοντά τη βραδιά εκείνη, έχουν να λένε για μία σχέση που όσο πάει και σοβαρεύει. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Νομικού σε δημόσια εμφάνιση με σύντροφό της και την οικογένεια της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανάμεσα στον Θεοδωρίδη και τη μητέρα της Δούκισσας, Ούρσουλα υπήρχε μεγάλη οικειότητα. Κάτι που σημαίνει ότι η οικογένεια εγκρίνει και με το παραπάνω την επιλογή της κόρης τους.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που ο Νομικός έσκυψε στο μέρος της κόρης του όταν τραγουδούσε και τη φίλησε τρυφερά. Άλλωστε, ο γνωστός τραγουδιστής είναι πάντα προστατευτικός με την κόρη του, στην οποία όπως είπε, έχει μεγάλη λατρεία. Αλλά και η ίδια τού έχει μεγάλη αδυναμία. Και δεν είναι τυχαίο ότι τον αποκαλεί ο "μπαμπάκας" μου.