Στην αγκαλιά του πρώην της η Ματσούκα και πιο ερωτευμένη από ποτέ [photos]

06.12.2015
Το τραγούδι «ο νέος είναι ωραίος μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς» φαίνεται να σκέφτηκε η Δήμητρα Ματσούκα η οποία και επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της, Λευτέρη Γιοβανίδη.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης οι οποίοι είχαν τερματίσει τον δεσμό τους πριν από δύο χρόνια, κατάλαβαν πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον.
«Ο Λευτέρης είναι πάντα μαζί της γλυκά και τρυφερά και της συμπαραστέκεται και στα καλά και στα άσχημα. Τη συμβουλεύει για τα επαγγελματικά της, ενώ όταν συνεργάζονται το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο» είπε άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα «Reallife».

Η Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της, όμως επειδή την έχει πατήσει αρκετές φορές από την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής, προτιμά να κρατά… μικρό καλάθι.
«Δεν αποφεύγει να κυκλοφορεί με τον Λευτέρη ποτέ όμως δεν έχει παραδεχτεί πως είναι σύντροφός της. Κάποιες φορές μάλιστα λέει πως είναι μόνο φίλοι, για να… θολώσει το τοπίο» ανέφερε η ίδια πηγή.

Οι δυο τους μπορεί να μην επιβεβαιώνουν τίποτα οι φωτογραφίες όμως… μιλάνε από μόνες τους, μιας και η ηθοποιός κάθεται στα πόδια του καλού της και τον κοιτάει με αισθησιακά στα μάτια.