Ζαλμάς: Πού χάθηκε ο πιο γοητευτικός παππάς της ελληνικής TV; [photo]

16.12.2015
Ο γοητευτικός Αλέξης της σειράς του Mega «Άφρικα», αλλά και ο πάτερ Ιωάννης στο «Αγγιγμα Ψυχής», τον οποίο ερωτεύτηκε με ανίερο πάθος η αγιογράφος Θεοφανία Παπαθωμά. Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση μειώθηκαν δραματικά, και οι τηλεθεατές τον έχασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Έλληνας Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν [από Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας] Σταύρος Ζαλμάς δεν εγκατέλειψε τελείως το θεατρικό σανίδι, επιλέγοντας να κάνει μη εμπορικές δουλειές. Τον ερχόμενο Μάρτιο - όπως διαβάζουμε - θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο μιούζικαλ «Sweet Charity», με τη Σμαράγδα Καρύδη, στο θέατρο Badminton.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Σταύρος Ζαλμάς και τι δουλειά έκανε πριν ασχοληθεί με το θέατρο:

Πολύ πριν ο Σταύρος Ζαλμάς γίνει ο παππάς που θα γοητεύσει τις Ελληνίδες τηλεθεάτριες εργαζόταν ως ... τραπεζικός υπάλληλος. Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και μάλιστα κρυφά από τους γονείς του, του έφερναν αντίρρηση στο να γίνει ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή, μου έγινε πρόταση από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών από τη δουλειά. Οταν δεν μου την έδωσαν, απλώς δεν ξαναγύρισα στο γραφείο. Εφυγα από τη μεγάλη ασφάλεια που μου παρείχε τότε η θέση στην Εθνική Τράπεζα και μπήκα στην απόλυτη ανασφάλεια. Ηταν, όμως, πολύ έντονη η επιθυμία μου να το κάνω. Ετσι, εγκατέλειψα έπειτα από 10 χρόνια τη θέση υπαλλήλου για να γίνω ηθοποιός».

Πηγή Espresso