Σοβαρό ατύχημα για τον Αντώνη Ρέμο - Το μήνυμά του από το νοσοκομείο!

16.12.2015
Σοβαρό ατύχημα είχε ο Αντώνης Ρέμος τα ξημερώματα της Τετάρτης 16/12 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά. Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στο μάτι και σήμερα θα γίνει γνωστή η έκταση της ….ζημιάς.

Αυτό αποκάλυψε στο Πρωινό του σταθμού ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος.

Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».

Διαβάστε τι έπαθε ακριβώς:


%PHOTO1%

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λιάγκας, το μάτι του Ρέμου έχει πρηστεί. Και συνέχισε: «Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

Στο σημερινό NaMaSte, η Ναταλία Γερμανού λίγο μετά την προβολή του συγκεκριμένου θέματος, είχε νεώτερα σχετικά με τον τρόπο, που τραυματίστηκε ο λαϊκός τραγουδιστής. «Ένας φίλος δημοσιογράφος άλλης εκπομπής μας έλυσε το μυστήριο πώς τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος. Είναι αυτά τα μηχανήματα που πετάνε το πεπιεσμένο κομφετί. Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι αν πεταχτεί με πίεση μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά. Μπήκε στο αριστερό του μάτι και του τραυμάτισε τον κερατοειδή», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το μήνυμά του στο Instagram:

A photo posted by Antonis Remos (@aremovic) on Dec 16, 2015 at 5:46am PST