Ο Ρέμος αποκαλύπτει την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του

17.12.2015
Η χθεσινή είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Αντώνη Ρέμου στο μάτι και το αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ή όχι, απασχόλησε τους φανς του τραγουδιστή.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια καλημέρα! Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα!!! Τελικά μάλλον όλα καλά είναι! Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα» έγραψε ο τραγουδιστής για να καθησυχάσει τους θαυμαστές του.

Ο θεράπων γιατρός που παρακολούθησε τον τραγουδιστής εξήγησε πως ο Ρέμος έσωσε το μάτι του από θαύμα, αφού ήταν θέμα χιλιοστού να προσκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στην όρασή του από ένα κομμάτι πεπιεσμένου χαρτιού, τύπου κομφετί.

Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της «Namaste» πως ένα κομματάκι πεπιεσμένο κομφετί ήταν η αιτία του σοβαρού τραυματισμού του τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι αν πεταχτεί με πίεση μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά. Μπήκε στο αριστερό του μάτι και τραυμάτισε τον κερατοειδή, καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στο μηχάνημα που το πετούσε. Για αυτό χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο Αντώνης Ρέμος! Τα περαστικά μας, την αγάπη μας και ελπίζουμε όλα να είναι καλά!».

Εν το μεταξύ, από την πλευρά του, ο χειρουργός οφθαλμίατρος που τον εξέτασε, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αντώνης Ρέμος, παρουσιάζει τραύμα στον κερατοειδή και για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε προσωρινός θεραπευτικός φακός επαφής με την επούλωση του τραύματος.