Μαρία Ιωαννίδου: "Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός, σχεδόν πέθανα"

17.12.2015
Η Μαρία Ιωαννίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει αλλά και για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η Μαρία Ιωαννίδου, αποκάλυψε πως έχει πολλά χρέη και πως κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι της, ενώ όλη αυτή η κατάσταση επιβαρύνει την υγεία της. Η ίδια μάλιστα δήλωσε: «Φυσικά ο γιατρός που με παρακολουθεί μου λέει να πουλήσω το σπίτι γιατί θ’ αρρωστήσω. Όταν, μάλιστα, του είπα ότι σταμάτησα κάποια χάπια, τα οποία εκτός από τα καρκινικά σκοτώνουν και τα υγιή κύτταρα, έγινε έξαλλος και μου είπε ότι ρισκάρω τη ζωή μου».

Και συνέχισε μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της: «Ο καρκίνος μου δεν ήταν απλός. Είχα και στο στήθος και στους λεμφαδένες. Σχεδόν πέθανα... Έφευγα από τη ζωή λόγω των χημειοθεραπειών, γιατί τυχαίνει καμιά φορά, δεν φταίει κανείς. Συγκεκριμένα το σώμα μου αιωρούνταν και έβλεπα κάτω στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόμουν ένα άλλο σώμα, πολύ πιο μικρό, μέσα στο νυχτικό μου. Κάποια στιγμή, μάλιστα, φαινόταν μόνο το νυχτικό. Είναι ανατριχιαστικό, αλλά είναι η αλήθεια. Μου είπαν αργότερα πως επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Οι νοσοκόμες άρχισαν να μου κάνουν ενέσεις, να βάζουν ορούς και ο σύντροφός μου, Δημήτρης Κρητικός, έκλαιγε επειδή έβλεπε πως έφευγα».