Χαμόγελα και παιχνίδι στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα!

17.12.2015
Αντιπροσωπεία του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παραβρέθηκε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προκειμένου να μοιράσει δώρα, αλλά κυρίως να προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. Ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης, οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Απόστολος Γιάννου, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan Γιάννη Σπανουδάκη, και τον υπεύθυνο χορηγιών της εταιρείας Κώστα Γαλανόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν την πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαρίδειου και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά τα οποία ντύθηκαν στα χρώματα του ΑΣΤΕΡΑ! Αυτή η δράση του ΑΣΤΕΡΑ συμπεριλαμβάνεται στο κοινωνικό προφίλ της ΠΑΕ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στήριξη, αγκαλιά και ενδιαφέρον.

Αντιπροσωπεία του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παραβρέθηκε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προκειμένου να μοιράσει δώρα, αλλά κυρίως να προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης, οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Απόστολος Γιάννου, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan Γιάννη Σπανουδάκη, και τον υπεύθυνο χορηγιών της εταιρείας Κώστα Γαλανόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν την πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαρίδειου και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά τα οποία ντύθηκαν στα χρώματα του ΑΣΤΕΡΑ! Αυτή η δράση του ΑΣΤΕΡΑ συμπεριλαμβάνεται στο κοινωνικό προφίλ της ΠΑΕ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στήριξη, αγκαλιά και ενδιαφέρον.