Αντέχεις; Ο Μαζωνάκης ολόγυμνος και με... κραγιόν! [photo]

17.12.2015
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι εκτός από σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής και ιδιαίτερα εκκεντρικός και ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με την εμφάνιση του ή με κάποια φωτογράφηση.

Ο ίδιος, όμως, δεν πτοείεται και συνεχίζει να κάνει ανατρεπτικά πράγματα, όπως η ολόγυμνη φωτογράφηση για το επετειακό τεύχος του "ΕΓΩ WEEKLY". Ο αγαπημένος τραγουδιστής φωτογραφίζεται όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, ενώ δε διστάζει να ποζάρει ολόγυμνος στο φακό του περιοδικού, που για πρώτη φορά φιλοξενεί άνδρα στο εξώφυλλό του.

«Ο τίτλος του πιο εκκεντρικού τραγουδιστή είναι μια αναμασημένη καραμέλα και δεν ισχύει» δηλώνει ο ίδιος για την εκκεντρικότητα που του... προσάπτουν, κυρίως τα Μέσα.

«Καταρχήν όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ μαζί. Περιγράφετε μια εικόνα λες και αυτό ήταν ο κανόνας του dress code μου. Θα ήταν πιο έντιμο για ορισμένα media να παραδεχθούν ότι μένουν σε αυτό γιατί απλά μπορεί να προκαλέσει ένα σκανδαλάκι και εκεί να τελειώνει η συζήτηση, για να ξέρουμε και τι λέμε. Εκεί έξω υπάρχει γενικότερη υποκρισία και βάσει αυτής πολλοί παριστάνουν τους κριτές»

Ωστόσο, στην επίμαχη φωτογράφηση ποζάρει επίσης με κοστούμι και βάζει ροζ κραγιόν στα χείλη του. Και μιλάει για τον έρωτα, όπου παραδέχεται ότι δε φοβάται να "τσαλακωθεί" σε μία σχέση.

«Κάποτε ναι, το φοβόμουν. Τώρα πια το επιδιώκω κιόλας, γιατί πιστεύω πως έτσι μπορώ να μάθω περισσότερα»

Όσο για το σύμφωνο συμβίωσης ξεκαθαρίζει: «Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Το πώς θα διαθέτει κανείς τις σχέσεις του, είναι απόλυτο δικαίωμα του»

Ο Μαζωνάκης εμφανίζεται στο "Έναστρον", μαζί με τον Βασίλη Καρρά σε ένα άκρως επιτυχημένο σχήμα.

Πηγή - φωτογραφίες: ΕΓΩ Weekly