Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια για το πότε θα γίνει μάνα

23.12.2015
Το περιοδικό Hello Που κυκλοφορεί, φιλοξενεί μια μεγάλη συνέντευξη και εντυπωσιακή φωτογράφηση της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία μιλάει για όλους και όλα.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά:

«Είναι διαφορετικό να βλέπεις τα μωρά για τρεις- τέσσερις ώρες. Τρελαίνομαι με τα παιδιά της Ρούλας Ρέβη αλλά αυτό απέχει από το να είμαι εγώ μαμά τους. Πραγματικά (φοβάμαι την ευθύνη) αλλά δεν είμαι τόσο κλειστή. Θα γίνω μητέρα κάποια στιγμή»!

Αν χρειαστεί να κάνει εξωσωματική:

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Πάντα υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά θα ήθελα να κυλήσουν τα πράγματα ομαλάκαι να μην θέτω τον εαυτό μου σε τέτοιους προβληματισμούς».

Για τη σχέση της με τα χρήματα:

«Σημασία δεν έδινα ποτέ στα χρήματα. Μπορεί να έχω κάνει δουλειές με εύκολα χρήματα αλλά δεν έκρυβαν σημαντικά ποσά πίσω τους. Εννοείται ότι δουλεύω για να ζω αλλά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει για τα λεφτά».

Γιατί δεν κάνει γάμο με τον Χατζηγιάννη:

«Δεν μπορώ να με φανταστώ με στημένα πράγματα. Κάνουμε πάρτυ με το Μιχάλη απλώς δεν είναι γαμήλια».

Για την κρίση στη σχέση τους:

«Υπήρξε δύσκολη περίοδος αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Η περίοδος αυτή, που δεν θα σου πω πότε ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά με εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους».

Για το σύμφωνο συμβίωσης και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια:

«Είμαι υπέρ της διεύρυνσης του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια. Η ομοφοβία κάνει κακό οι ομοφυλόφιλοι είναι ανάμεσά μας και το μόνο που έχουμε είναι να το παραδεχτούμε. Κατανοώ το συντηρητισμό... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε μια χώρα με 25% ανεργία, 23% μείωση εισοδήματος, ασταθές πολιτικό σκηνικό, έχουμε σκαλώσει σε κάτι τόσο απλό.

Η υιοθεσία είναι ευαίσθητο θέμα και χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ψυχικοί λόγοι που ένα παιδί θα ήταν καλό να μεγαλώσει με το αρσενικό και το θηλυκό πρότυπο. Παρόλα αυτά, η μέγιστη ανάγκη ενός παιδιού είναι η αγάπη. Κι αυτή σίγουρα μπορεί να την λάβει εξίσου από ένα ομόφυλο ζευγάρι. Νομίζω πως αυτό που θέλουν οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι να υιοθετήσουν παιδιά- είναι λίγοι αυτοί- όσο να έχουν ίσα δικαιώματασε βασικά πράγματα και οφείλουμε να τους τα δώσουμε».

Η Μακρυπούλια αποκάλυψε στην συνέντευξη στο Hello, πως βιώνει τρελό έρωτα με τον υιό Τότσικα, τον οποίο αποκαλεί και αρραβωνιαστικό της!