Το χριστουγεννιάτικο ραντεβουδάκι της Κόρτνεϊ Κοξ

24.12.2015
Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox) και ο Τζον ΜακΝτέιντ (John McDaid) γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αρραβωνιάστηκαν, έχοντας και τις ευχές της κόρης εκείνης, Κόκο. Aλλά τελικά... δεν τους "βγήκε". Η είδηση ότι έχουν χωρίσει ξάφνιασε πραγματικά όταν βγήκε προς τα έξω αφού αργήσαμε να το μάθουμε αλλά είχε ήδη γίνει από τον Φεβρουάριο , ενώ οι λόγοι για τους οποίους "χάλασε" η μαγιά δεν είναι συγκεκριμένοι ενώ ακούγονται διάφορα. Ο αρραβώνας τους κράτησε 18 μήνες και οι φήμες ήθελαν τον 38χρονο τραγουδιστή μέλος του γκρουπ "Snow Patrol" να μην άντεξε τον καταπιεστικό χαρακτήρα της, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως το που θα έμεναν ήταν και ένα από τα θέματα του χωρισμού τους αφού η Κόρτνεϊ προτιμούσε το Λος Άντζελες και ο μουσικός τη Μεγάλη Βρετανία. Τώρα όμως φαίνεται πως η "Μόνικα" από τα "Φιλαράκια" έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Την Τρίτη το απόγευμα η Κόρτνεϊ Κοξ βγήκε για δείπνο με τον ηθοποιό Γουίλ Αρνέτ (Will Arnett) στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με πηγές οι δυο τους έδειχναν πολύ χαρούμενοι ο ένας με τον άλλο αν και όπως ανέφερε το TMZ η σχέση τους έδειχνε τελείως πλατωνική. Σύμφωνα πάλι με το E! Η Κόρτνεϊ και ο Γουίλ προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να τους καταλάβουν και ο μάνατζερ τους βοήθησε να φύγουν χωριστά.

Ο Γουίλ, 45 ετών ήταν παντρεμένος με την Amy Poehler για εννιά χρόνια και χώρισε το 2012 και έχει δυο παιδιά. Ο σταρ της σειράς Arrested Development έχει εξάλλου μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό του: « Όλοι οι άνθρωποι το κάνουν και θέλουν απλά να καταλάβουν με ποιον τρόπο μπορούν να ζήσουν χαρούμενοι την υπόλοιπη ζωή τους και εγώ δεν διαφέρω σε τίποτα από αυτό» και τώρα φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.