Πάτρικ Ντέμπσεϊ & Τζένιφερ Γκάρνερ: Το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

31.12.2015
Χώρισαν και οι δυο φέτος, όμως φαίνεται ότι η ζωή έφερε τον έναν στην αγκαλιά του άλλου κάνοντάς τους να αφήσουν το παρελθόν τελείως πίσω τους.

Είναι διάσημοι, ηθοποιοί αμφότεροι και φρεσκοχωρισμένοι. Έχουν και οι δυο από τρία παιδιά και έχουν συμπρωταγωνιστήσει παλιότερα σε επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Η χημεία που ήταν πολύ έντονη μεταξύ τους τότε στη μεγάλη οθόνη, φαίνεται ότι πέρασε και στην πραγματική ζωή τους.

Ο λόγος για τον "ΜακΝτρίμι" Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey) και την Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) τους οποίους είχαμε απολαύσει μαζί το 2009 στην ταινία "Valentine' s Day" από όπου και η φωτογραφία επάνω.

Η 43χρονη Τζένιφερ χώρισε από τον επί χρόνια σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Μπεν Άφλεκ τον Ιούνιο ύστερα από την κουτσουκέλα εκείνου με την νταντά.

Ο 49χρονος Πάτρικ χώρισε από την επί 15ετία σύζυγό του, Τζίλιαν φέτος. Οι δυο τους έχουν επίσης τρία παιδιά. Για την ιστορία, πληροφορίες του περιοδικού "ΟΚ!" μεταφέρουν ότι ήταν η Γκάρνερ που έκανε το πρώτο βήμα προκαλώντας τον Ντέμπσεϊ για έναν καφέ. Ύστερα ακολούθησε δείπνο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μένει φυσικά η επιβεβαίωση...

Μέχρι τότε, ας τους ξαναθυμηθούμε μαζί...

%PHOTO5%