Ξετρελλαμένος με μια Μπόλντουιν ο Μπίμπερ -Όχι αυτή που νομίζεις

04.01.2016
Ερωτευμένος ο διάσημος τραγουδιστής και πλέον όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά το διατυμπανίζει όπως μπορεί μέσω social media. Γέμισε το Instagram από τον έρωτά του για την όμορφη Χάιλι, της διάσημης οικογένειας της σόουμπιζ.

Ερωτευμένος ο διάσημος τραγουδιστής και πλέον όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά το διατυμπανίζει όπως μπορεί μέσω social media. Γέμισε το Instagram από τον έρωτά του για την όμορφη Χέιλι, της διάσημης οικογένειας της σόουμπιζ.

Η πιο γνωστή νεαρά της οικογένειας Μπόλντουιν είναι σίγουρα η Άιρλαντ, κόρη του Άλεκ και της Κιμ Μπέισινγκερ, όμως η ξαδέλφη της, Χέιλι (Hailey) ανεβαίνει δέκα δέκα τα σκαλιά της διασημότητας τους τελευταίους μήνες. Και τώρα τελευταία έχει κερδίσει την καρδιά του Τζάστιιν Μπίμπερ.

Η 19χρονη κόρη του Στίβεν Μπόλντουιν (Stephen Baldwin) και της βραζιλιάνικης καταγωγής συζύγου του, Κένια (Kennya) είναι μοντέλο και ανήκει στη νέα γενιά του χώρου. Κολλητή της Τζίτζι Χαντίντ και τον αδελφών Τζένερ βλέπει το όνομά της να "παίζει" όλο και πιο πολύ. Και τώρα... ήρθε και ο έρωτας! Ο πολύ διάσμος μάλιστα!!!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ξεφύλλισε τις επόμενες σελίδες για να έχεις πιο συγκεκριμένη εικόνα.