Παντρεύεται η Δούκισσα: Δες τι αποκάλυψε στους φίλους της!

04.01.2016
Αν και δίσεκτο, το 2016 προβλέπεται να είναι έτος γάμων και ανάμεσα στα ζευγάρια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα είναι και η Δούκισσα Νομικού με το σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Αυτό τουλάχιστον φέρεται να δήλωσε η ίδια στο φιλικό της περιβάλλον, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, Reallife. Η Δούκισσα στο πρόσωπο του γιου της Ελένης Κόκκαλη έχει βρει το άλλο της μισό και το έχει παραδεχτεί η ίδια ουκ ολίγες φορές, σε συνεντεύξεις της.

Ποιος άλλωστε θα ξεχάσει, όσα είχε δηλώσει στη Real πριν λίγο καιρό για τον αγαπημένο της; “Ο Δημήτρης δίχως να είναι ένας μάγος με κάνει να ζω μαγικά. Δημιούργησε μια μαγική σχέση μαζί μου. Σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και το βρίσκεις” είχε δηλώσει για εκείνον μεταξύ άλλων.

Και τώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποκάλυψε στους φίλους της τα γαμήλια σχέδια της για το 2016.

"Δεν θέλω να το διατυμπανίζω και να το αποκαλύπτω σε συνεντεύξεις μου αλλά σκοπεύουμε να παντρευτούμε μέσα στο 2016, δίνοντας σάρκα και οστά στο όνειρό μας να ζήσουμε μαζί με το Δημήτρη και να φτιάξουμε μια υπέροχη οικογένεια", φέρεται να είπε.

Και πάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, ο γάμος αναμένεται το καλοκαίρι που είναι η αγαπημένη εποχή του ζευγαριού.