Η Στικούδη έγινε... άνδρας και τρελαίνει κόσμο! [photo]

05.01.2016
Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις γυναίκες εκείνες που τολμούν και δε διστάζουν να τσαλακώσουν ακόμα και τη σέξι εικόνα τους.

Βέβαια, όσο και να το προσπαθεί, δύσκολα μπορεί να «τσαλακωθεί» ο σέξι εαυτός της. Και σε κάθε φωτογράφηση της καταφέρνει και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Όπως έγινε και με την τελευταία ανατρεπτική φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ. Η Στικούδη για ακόμα μία φορά ποζάρει με σέξι τουαλέτες και μίνι φορέματα, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που τα «έσπασαν» ήτα εκείνες του… άνδρα Στικούδη!

Ω ναι. Το Κατερινιώ ποζάρει στο φακό ως άντρας, έχοντας πιάσει πίσω τα μαλλιά της και φορώντας αυστηρό κοστούμι. Αλλά και ακόμα και ως αρσενικό, μαγνητίζει τα βλέμματα. Και δηλώνει ότι αν ήταν άνδρας, θα ήταν ερωτευμένος με τη… Σμαράγδα Καρύδη!

“Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να ήμουν ο Βαγγέλης Σερίφης” δηλώνει επίσης στο περιοδικό. Και ο Σερίφης, όπως όλοι ξέρουμε, είναι ο επί χρόνια σύντροφός της. Επίσης, η Στικούδη διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά!