Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το casting της «Μουρμούρας» [photos]

06.01.2016
Από την ερχόμενη εβδομάδα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι ο Πάνος Βλάχος δε θα εμφανίζονται πλέον στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και τη σκυτάλη την παίρνουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη.

Σε σημερινή τους εμφάνιση στην εκπομπή «Ελένη» ο αγαπημένος ηθοποιός περιέγραψε πώς η παραγωγή κατέληξε στη νεαρή ηθοποιό για το ρόλο της τηλεοπτικής του συντρόφου, ενώ αποκάλυψε πως πέρασαν από οντισιόν 16 ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και γνωστές.

«Κάναμε casting και πέρασαν 16 κοπέλες γι’ αυτόν τον ρόλο. Εγώ ήμουν ο συνδετικός κρίκος και με τις 16 γιατί έκανα τις ίδιες σκηνές με όλες και στο τέλος της βάρδιας ήμουν σε έναν πανικό. Και για μένα είχε ενδιαφέρον γιατί ήθελα να δω πως βλέπει η κάθε κοπέλα το ίδιο κείμενο. Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ γιατί πέρασαν και γνωστές ηθοποιοί. Τελικά ξεχωρίσαμε τρεις και μέσα ήταν και η Δανάη. Την ώρα του γυρίσματος καταλάβαινα απόλυτα ότι ήξερε τα πάντα. “Έμπλεκε” το πράγμα από την αρχή. Είδα και συμπεριφορές πολύ υπεροπτικές. Του τύπου “το έχω στο τσεπάκι”, “και που ήρθα τώρα, οκ, εντάξει”».