Το πάρτι του Σάκη: Τα φιλιά στη Ζυγούλη, ποιοι γιόρτασαν μαζί του [vds+photos]

06.01.2016
Με φίλους, γνωστούς και πολλούς celebrities γιόρτασε ο Σάκης Ρουβάς τα 44ά γενέθλιά του... Ο Ελληνας σταρ «πάτησε» τα 44 την Τρίτη και το πάρτι έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Estate» στο οποίο εμφανίζεται, μαζί με τους Onirama.

Ο Σάκης έκοψε μια εντυπωσιακή τούρτα και αμέσως μετά φίλησε παθιασμένα τη συζυγό του Κάτια Ζυγούλη που λίγο νωρίτερα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη παιδί με τον Σάκη!

Το φιλί Σάκη - Κάτιας είχε και... repeat, καθώς οι δυο τους φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες, την ώρα των δηλώσεων, με τον τραγουδιστή να ξαφνιάζει τη σύντροφό του!

«Προχθές γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου, σήμερα τα δικά μου... Τα παιδιά μου έκαναν έκπληξη! Ήρθαν και με ξύπνησαν το πρωί, με φιλάκια κι αγκαλιές και μου είπαν “χρόνια πολλά μπαμπά”. Μου τραγούδησαν σε διάφορες γλώσσες και έσβησα κεράκια», είπε ο τραγουδιστής,

Η Ζυγούλη δεν θέλησε να αποκαλύψει το δώρο που θα κάνει στον άντρα της («Θα έρθει σε λίγο καιρό», είπε) και πρόσθεσε ότι σύντομα θα βάλει και νυφικό!

Δείτε στην επόμενη σελίδα ποιοι γιόρτασαν μαζί του και ποιοι ανέβασαν selfie αγκαλιά με τον Σάκη

Μεταξύ άλλων στο πάρτι βρέθηκαν η Μαριάνα Βαρδινογιάννη, η Μαρί Κυριακού, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ελλη Κοκκίνου και η Ελεονώρα Μελέτη.

Happy Birthday one&only✨✨ ✨✨@sakisrouvas ___ "γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις" σε κανονική εκτέλεση.... 😂😂

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jenny Balatsinou (@jennygr) στις

Πριν το κάψουμε στο @cabaret_ είπαμε να ρίξουμε ενα χορό με το @sakisrouvas για τα γενέθλια του!!!!! Happy birthday babe!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις

Χρονια πολλά @sakisrouvas !!!Να σε χαιρόμαστε αγαπημένε μας!!!!🎂🎂🎂🌟🌟🌟🌟

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις

Saaaaaaaakiiiiii s agapaaaaawwww ! Happy birthday ultimate star!!! Keep rocking... @sakisrouvas #birthday #star #singer #greekstar

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) στις